۱۳۸۹ اسفند ۶, جمعه

فيلتر شديم


با سلام به كليه دوستان
بعد از تاريخ 25 بهمن متاسفانه مسئله فيلترينگ به اين وبلاگ هم سرايت كرده و تمامي لينك هاي ما را مسدودكرده اند البته فقط در داخل ايران.اميدوارم كه اين مسئله برروي  ارتباط شما با ما تاثير نگذارد.
خب دوستان ما در خارج از ايران كه حتما مشكلي با اين برنامه نخواهند داشت . وفقط ذكر لينك هاي اساسي براي آنها كفايت مي كند ولي دوستان و مهاجرين ما در داخل ايران مي توانند با تهيه فيلتر شكن ، ارتباط خود را با ما داشته باشند.
براي دسترسي به وبلاگ براي دوستانمان در ايران فايل زير را دانلود كرده و پسوند آنرا بهEXE تغيير دهيد و آنرا اجرا كرده و در صفحه بالا آمده لينكهاي زير را وارد كرده و اينتر بزنيد.

اين لينكها را بخاطر داشته باشيد.
حزب سعادت مردم افغانستان(صفحه خانگي)

صفحه اصلي خبرها

خبرهاي داخلي

خبرهاي مهاجرين

رهنمودهاي مركز

گزارش نواحي و كاركردها

۱۳۸۹ بهمن ۲۳, شنبه

افغانستان را به منطقه رقابت ابر قدرتها تبدیل نکنید


۱۳۸۹/۱۱/۲۱
باید توجه كنیم كه قصد واقعی آمریكا از احداث پایگاه در افغانستان چیست و احداث آن چه سودی را نصیب مقامات می‌كند و فراموش نکنیم که این پایگاهها بدون حضور نظامی آمریكا و افغانستان ممكن نیست 

     به گزارش شبکه اطلاع رسانی افغانستان (afghanpaper)، حامد كرزی، رئیس‌جمهور افغانستان اخیرا اعلام كرده است كه آمریكا در فكر ایجاد یك پایگاه نظامی دائمی در افغانستان است و مقامات آمریكایی این موضوع را با او در میان گذاشته‌اند.
     حامد كرزی تصریح كرده است كه تصمیم گیری در این مورد بر اساس منافع ملی افغانستان صورت خواهد گرفت و حرف آخر در این مورد، با افغانستان است.
     طرح احداث پایگاه نظامی دائم آمریكا در افغانستان چندی پیش نیز مطرح شده بود اما هم حكومت افغانستان و هم نماینده آمریكا آن را تكذیب كرده بودند.
     اسحاق نگارگر، كارشناس و مفسر مسائل سیاسی در گفتگو با رادیو بین‌المللی فرانسه درباره مطرح شدن دوباره این موضوع و تایید آن توسط رئیس‌جمهور افغانستان و موضع مردم افغانستان در قبال این مسئله اعلام كرد که این مسئله انتخاب مردم افغانستان نیست.
     اسحاق نگارگر افزود در چنین مواردی این مردم افغانستان نیستند كه استقلال خود را قربانی این مسائل می‌كنند بلكه حكومت‌های دست‌نشانده و دول سازش‌گری هستند كه بدون نمایندگی از جانب مردم افغانستان تصمیم‌گیری می‌كنند. در هر صورت این تصمیم مردم افغانستان نیست و تا امروز مردم این فرصت را پیدا نكرده‌اند كه رای و نظر خود را بدون جبر ابراز كنند.
     این کارشناس در ادامه افزود پیش از هر چیز، باید به این نكته توجه كنیم كه قصد و نیت واقعی آمریكا از احداث این پایگاه در افغانستان چیست و احداث آن چه سودی را نصیب مقامات آمریكا و افغانستان می‌كند. چنانچه هر دوی این مسائل را در نظر بگیریم مسئله سومی هم باقی می‌ماند و آن اینكه این پایگاه‌ها بدون حضور نظامی آمریكا و افغانستان ممكن نیست.
      وی همچنین تصریح كرد که حضور نظامی آمریكا در افغانستان بر آزادی، فرهنگ و دین افغان‌ها اثرات منفی بسیاری دارد. قصد آمریكا از احداث پایگاه‌های نظامی در این منطقه از جهان تهدید رقبای خود در منطقه است.
       اسحاق نگارگر، كارشناس مسائل سیاسی افزود احداث چنین پایگاههایی در افغانستان به روابط و مناسبات افغانستان با همسایگان خود صدمه جدی وارد می‌كند و افغانستان را به یك منطقه رقابت ابرقدرت‌ها تبدیل می‌كند كه در این صورت افغانستان در جریان این كشمكش‌ها استقلال و هویت ملی خود را از دست خواهد داد.

۱۳۸۹ بهمن ۱۳, چهارشنبه

آیا ورود هیات حزب حکمتیار به افغانستان به صلاح است؟

۱۳۸۹/۱۱/۱۳

هر گروهى که قصد صلح را دارند بايد در قدم نخست دست به جنايت نزنند و حداقل به مردم بيگناه صدمه نرسانند و از ريختاندن خون مردم غيرنظامى دست بردارند .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی افغانستان ، چند روز پيش در يک فروشگاه در کابل، شش تن به شمول چهار کودک از يک خانواده جانشان را از دست دادند.

به دنبال اين جنايت و آدم کشى، حزب اسلامى گلبدين حکمتيار و هم گروه طالبان با رسانه ها تماس گرفته و مسئوليت اين گناه کبيره را برعهده گرفتند.

موضوع قابل تامل اين است که به دنبال اين جنايت، فاروق وردک، وزير معارف کشور به رسانه ها گفت اعضاى حزب اسلامى گلبدين حکمتيار تمايل به صلح دارند و با تماسى که ما با آنها داريم هياتى از سوى همين گروه به زودی به کابل مى آيد و در مورد راه هاى صلح با حکومت افغانستان مذاکره مى کنند و شوراى عالى صلح زمينه اين گفتگوها را مساعد مى سازد.


فاروق وردک همچنان در پاسخ پرسش خبرنگارى گفت حزب اسلامى گلبدين حکمتيار در حمله انتحارى در فروشگاه فاينست دست نداشته اند و ممکن است کسانى به نام آنها با رسانه ها تماس گرفته و مسئوليت را پذيرا شده باشند.


اگر اين گروه تمايل به صلح دارد پس چگونه دست به حملات انتحارى مى زنند و کودکان را به قتل مى رسانند.


اگر طالبان حمله اخير انتحارى را آنگونه که جناب وردک صاحب مى گويد سازماندهى نکرده اند پس چرا آنها دست داشتنشان را در اين جنايت نابخشودنى رد نکردند و نگفتند که ما اين کودکان را به قتل نرسانيده ايم.


براساس نوشته های روزنامه آرمان ملی، در صورتى که اين گروه دست در کشتن کودکان معصوم دارد بايد هيات آنها بيايد و به مردم افغانستان به ويژه به خانواده کودکان شهيد بگويند که آنها با کدام مجوز شرعى خون کودکان را مى ريزانند و پس از آن وارد مذاکره صلح با حکومت افغانستان شوند.

به نظر ما هر گروهى که قصد صلح را دارند بايد در قدم نخست دست به جنايت نزنند و حداقل به مردم بيگناه صدمه نرسانند و از ريختاندن خون مردم غيرنظامى دست بردارند.


در غير آن، اعضاى شوراى عالى صلح با آدم کشانى که هيچ ترسى از خداوند بر دل ندارند و راحت آدم مى کشند، چگونه وارد مذاکره مى شوند؟